Samsung DCB-P850R

Samsung DCB-P850RDe Samsung DCB-P850R is een prachtige tuner die helaas na anderhalf a drie jaar stuk gaat.

U bent meer dan honderd euro's kwijt als u de reparatie laat verrichten door de reparatieservice van Samsung. U bent uw kabeltuner ook zeker 3 weken kwijt.

De reparatie van uw Samsung DCB-P850R kost bij Digi Reparatie maar een fractie van wat u zou betalen bij de reparatieservice van Samsung. De reparatie van uw Samsung receiver duurt tussen de 5 en 15 minuten. U kunt onder het genot van kop koffie of thee op uw tuner wachten.

Een reparatie overwegen is dan ook een aantrekkelijke optie, want met een kleine ingreep kan uw tuner waarschijnlijk weer een flinke tijd vooruit.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Wij vervangen de kapotte onderdelen door zwaardere/betere onderdelen, en alles op basis van no-cure, no pay. Lukt het ons niet om de tuner aan de praat te krijgen, dan hoeft u niets te betalen!

U kunt uw tuner langsbrengen. U kunt de tuner ook per post naar ons sturen. De reparatie vindt dan dezelfde dag plaats en nadat de betaling is ontvangen wordt de tuner direct teruggestuurd.

Wat zijn de symptomen als de kabeltuner defect begint te raken?

De meest voorkomende symptomen zijn:

  • Knipperen de drie ledjes aan de voorzijde van uw Samsung DCB P850R kabelreceiver en het apparaat doet verder niets meer.
  • De tuner loopt constant vast en de rode lampjes blijven branden?
  • De tuner blijft hangen terwijl je aan het opnemen ben?.
  • De tuner reageert langzaam of helemaal niet op de afstandsbediening.
  • De tuner krijgt geen signaal meer?

Wij repareren uw tuner snel en vakkundig voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Woont u te ver weg, stuur dan uw tuner naar ons op. Binnen een paar dagen heeft u weer een werkende tuner.

Als uw Samsung tuner een van de boven genoemde symptomen vertoont en u wilt uw tuner opsturen? Vult dan eerst onderstaande reparatieformulier in. Stuur het reparatieformulier mee met de tuner.