Samsung SMT-1100TP Harddisk Recorder

Is uw Samsung SMT-1100TP defect? Wij repareren het!

Bent u op zoek naar een andere digitenne tuner omdat uw eigen tuner ermee is opgehouden? Een nieuwe tuner aanschaffen is in de meeste gevallen overbodig, al denkt KPN/Primafoon daar anders over.Samsung SMT-1100TP

KPN raadt u aan, als u geen garantie meer hebt, om een nieuwe receiver te kopen. De kosten? €250,- voor een Harddisk Recorder.

In 99% van de gevallen is het de voeding van uw kastje die kapot is gegaan waardoor er geen spanning meer aan de digitenne tuner wordt doorgegeven. Erg vervelend, maar de kans is groot dat de receiver wel te repareren valt!

Een reparatie overwegen is dan ook een aantrekkelijke optie, want met een kleine ingreep kan uw tuner waarschijnlijk weer een flinke tijd vooruit.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Wij vervangen de kapotte onderdelen door zwaardere/betere onderdelen, en alles op basis van no-cure, no pay. Lukt het ons niet om de tuner aan de praat te krijgen, dan hoeft u niets te betalen!

U kunt uw tuner langsbrengen in Amsterdam. U kunt de tuner ook per post naar ons adres in Amsterdam sturen.

Veelvoorkomende klachten:

  • blokjes in beeld / blokvorming.
  • opstartproblemen.
  • vastlopen / niet reageren.
  • lampjes die niet meer branden.
  • geen signaal.
  • digitenne kastje doet niets meer.
  • geen reactie afstandsbediening.

Hebt u een of meerdere van de bovengenoemde symptomen en wilt u uw tuner laten repareren? Vul dan snel onderstaande reparatieformulier in en stuur uw tuner naar ons toe.

Wij repareren uw tuner snel en vakkundig voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Woont u te ver weg, stuur dan uw tuner naar ons op. Binnen een paar dagen heeft u weer een werkende tuner.

Als uw Samsung tuner een van de boven genoemde symptomen vertoont en u wilt uw tuner opsturen? Vult dan eerst onderstaande reparatieformulier in. Stuur het reparatieformulier mee met de tuner.